• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Küçükkurt: Marka Şehir Afyonkarahisar’ı Birlikte İnşa Edeceğiz

Küçükkurt: Marka Şehir Afyonkarahisar’ı Birlikte İnşa Edeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt beraberindeki partililerle birlikte Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile Valilik personelini ziyaret etti.

Daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde seçim çalışmalarına devam eden Başkan Adayı Küçükkurt, ardından Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle buluştu. 

Seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi ile Gıda Toptancılar Sitesini de ziyaret eden Küçükkurt, Cumartesi Pazarında da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Uydukent Pazarı ile Fuar Alanı’nda Oto Pazarını ve Yenice Mahallesi’nde bulunan eczaneleri ziyaret eden Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Masal Parkı’nda da vatandaşlarla bir araya geldi.

EMANET ARTIK EHİL ELLERE DEVREDİLMELİ

Afyonkarahisar’ın tarihi ve güzellikleriyle, yolların kesiştiği kavşak noktası konumuyla geniş ve bereketli topraklarıyla, tarımsal üretimiyle, cevval beşeri kadrolarıyla büyük bir potansiyeli bünyesinde bulundurduğunu belirten Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Bu büyük potansiyel doğru değerlendirilseydi insanlarımız başka şehirlere kaçmaz, göç alan bir şehir haline gelirdik. 

Bu seçime büyükşehir olarak da girebilirdik. MHP olarak şehrin sorunlarını çözecek, gerçekçi, belediyemizin bütçe şartlarıyla uyumlu projelerimizle ve ehil kadrolarımızla belediye başkanlığına talibiz.

Afyonkarahisarı seviyoruz, hemşehirlerimizi seviyoruz. Emeklisinden, dar gelirlisine, sanayicisinden, işçisine, ev hanımlarından, öğrencisine kadar her Afyonluya dokunacak, hizmet edecek projelerimiz hazırdır. 

Kadrolarımız hazırdır. İnşallah hep birlikte bu seçimi kazanıp üç hilalli bayrağımızı Afyon Kalesine dikeceğiz. Sadece önümüzdeki 5 yılı değil, nesillerin rahatını ve huzurunu sağlayan projeleri gerçekleştirecek ve marka şehir Afyonkarahisar’ı birlikte inşa edeceğiz. 

İftiharla söyleyebiliriz ki mensubu olmaktan gurur duyduğumuz büyük Türk Milleti sadık evlatları konusunda talihlidir. Yusuf yüzlü, Eyüp sabırlı, Yavuz yürekli, Yunus gönüllü ülkücüler, çelik bilekleri ve imanlı yürekleri ile her daim ülkesi ve milleti için göreve hazırdır. 

Artık emanet ehil ellere devredilmeli, mantıklı değişim gerçekleşmelidir.” şeklinde konuştu.

DAR GELİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ KONUT SAHİBİ OLACAK

Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait şehrin farklı noktalarında yer alan arsaları imar düzenlemeleriyle dar gelirli hemşerilerinin ev sahibi olabilmeleri için kullanacaklarının önemle altını çizen Başkan Adayı Küçükkurt, “Yeni bir Uydukent bölgesi oluşturacağız. 

Uydukent, yaklaşık 35 yıl önce planlanan şehrimizin gelişme ihtiyacını karşılayan bir bölge, Afyonkarahisar’ın çevresindeki yeni yapılaşma merkezleri belirlenerek alt yapısı hazır arsa çalışmaları yapılacaktır. 

Dar gelirli hemşerilerimize kendi arsası üzerine kendi evini inşa edebilme imkanı sağlanacak. Şehrin doğu yakasında bulunan yamaç ve tepelerde yapılaşma özendirilecek. 

Depreme karşı geçmişte olduğu gibi sağlam zeminlerde yapılaşma sağlanacak. Belediyemize ait şehrimizin farklı noktalarında yer alan arsalar imar düzenlemeleriyle dar gelirli hemşerilerimizin ev sahibi olabilmeleri için kullanılacak. 

Toplamda 6 bin konutluk arsa üretilecek hak sahipleri kura ile belirlenecek.” diye konuştu.

#Afyonkarahisar #SezerKüçükkurt #MHP #BelediyeBaşkanı #SeçimVaadi #DarGelirliKonutları #Uydukent #AfyonkarahisarınSorunları #SeçimÇalışmaları

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Afyonkarahisar’daki Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor

Afyonkarahisar’daki Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor

Nisan 27, 2024, Afyonkarahisar’daki Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor için yorumlar kapalı
Başkan Köksal’dan Ödüllü Sporculara Destek

Başkan Köksal’dan Ödüllü Sporculara Destek

Nisan 26, 2024, Başkan Köksal’dan Ödüllü Sporculara Destek için yorumlar kapalı
Başkan Köksal’ın Talimatı ile Öğrencilere Sürpriz

Başkan Köksal’ın Talimatı ile Öğrencilere Sürpriz

Nisan 26, 2024, Başkan Köksal’ın Talimatı ile Öğrencilere Sürpriz için yorumlar kapalı
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Aranan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Aranan Şahıs Yakalandı

Nisan 26, 2024, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Aranan Şahıs Yakalandı için yorumlar kapalı
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Gerçekleştirdi

Nisan 26, 2024, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Gerçekleştirdi için yorumlar kapalı