• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
KÖKSAL, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

KÖKSAL, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Köksal: Sosyal Belediyecilik Nasıl Yapılır Herkese Göstereceğiz

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Grup Başkanvekili Av. Burcu Köksal, Belediye Başkanı olma yolunda emin adımlarla ilerlerken “Sosyal Belediyecilik nasıl yapılır herkese göstereceğiz” diyerek seçim çalışmalarına Ambaryolu’nda esnaf ziyaretleriyle devam etti. Köksal, göreve geldiğinde kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet edeceğini söyledi.

KÖKSAL, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında vatandaşlardan yoğun ilgi ve takdir görüyor. Afyonkarahisar halkı, milletvekilliği görevini layıkıyla yerine getiren Köksal’a Belediye Başkanlığı görevini de hakkaniyetli bir şekilde yürüteceği hususunda güvendiklerini söyledi.

Belediye Başkanı adayı olarak açıklanmasının ardından Afyonkarahisar’da seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, girdiği her ortamda yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Saha çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinden Yeşilyol ve Ambaryolu’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Köksal, vatandaşlarla hasbihal ederek 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. 

KÖKSAL’A GÜVEN TAM

Milletvekilliği süresince Afyonkarahisar’ın sorunlarını her fırsatta meclis kürsüsünden dile getiren Av. Burcu Köksal, vatandaşların “Mecliste hakkımızı hep sen savundun, belediyede de hak yemeyeceğine adaletsizlik etmeyeceğine eminiz” sözleriyle destek gördü. Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmayan Köksal, vatandaşların talep ve beklentilerini tek tek dinledi. 

Köksal, ziyaretleri sırasında gördüğü yoğun ilgiyi şu sözlerle ifade etti:

“Ben Afyonkarahisar’ımızın derdiyle dertlenen, bu şehrin geleceği için gece gündüz demeden çalışan bir insanım. Büyük bir özveriyle, hiç şikayet etmeden yürüttüğüm vekillik görevinde takdir görmek ve belediye başkanlığı için de tarafıma büyük güven duyulması beni bu yolda daha da cesaretlendiriyor. 

 

Ben doğruya doğru, yanlışa yanlış demekten çekinmeden hemşerilerimin dert ve sıkıntılarını mertçe dile getirmeye devam edeceğim. Genel se

çimlerde bana verilen vekaletle bunu şimdiye kadar mecliste yaptım bundan sonra da inşallah yine halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanı sıfatıyla yapacağım. 

Bu gün karşılaştığım hemşerilerim bana ‘Mecliste hakkımızı hep sen savundun, belediyede de hak yemeyeceğine adaletsizlik etmeyeceğine eminiz’ dediler. Bu güveni boşa çıkarmamak için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Teklif Meclis’e sunuldu… Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor!

Teklif Meclis’e sunuldu… Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor!

Mayıs 4, 2024, Teklif Meclis’e sunuldu… Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor! için yorumlar kapalı
KPSS başvuruları başladı

KPSS başvuruları başladı

Mayıs 4, 2024, KPSS başvuruları başladı için yorumlar kapalı
Merkez’in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez’in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Mayıs 4, 2024, Merkez’in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor için yorumlar kapalı
Olgun: Hala Milleti Kandırmaya Çalışıyorlar

Olgun: Hala Milleti Kandırmaya Çalışıyorlar

Mayıs 4, 2024, Olgun: Hala Milleti Kandırmaya Çalışıyorlar için yorumlar kapalı
100. Yıl Karma Sanayi Sitesi Geliyor!

100. Yıl Karma Sanayi Sitesi Geliyor!

Mayıs 4, 2024, 100. Yıl Karma Sanayi Sitesi Geliyor! için yorumlar kapalı