• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Köksal: 1 Nisan’da herkesi belediyeye bekliyorum

Köksal: 1 Nisan’da herkesi belediyeye bekliyorum

AFJET’TE HİZMET KESİNTİYE UĞRAMAYACAK

AFJET konusunda mağduriyetlerin giderileceğini ifade eden Köksal, şöyle konuştu: “Şuan AFJET’te bir proje üretimi yok. Bütün yük abonelere bindirilmiş durumda. 

Sürekli zam yapılıp aboneden para tahsil ediliyor. Bu parayı hemşerilerimiz ödüyor ama karşılığında yeterli hizmet alamıyor. Bir arıza durumunda günlerce soğukta kalıyorlar. 

Biz AFJET’te proje üreteceğiz. Bu projeler sayesinde abonenin sırtına binen fatura yükü biraz hafifleyecek. Biz sürekli zam yapmak zorunda kalmayacağız.  

Aboneleri en ucuza ısıtmanın yoluna bakacağız. Alternatif sıcak su hattı döşeyeceğiz. Böylelikle abonelerimiz ısınma noktasında özellikle sıcaklıklar eksi derecenin altına düştüğünde sorun yaşamayacaklar. 

Oldu ki bir arıza durumu oldu. Böyle bir durumda hemen doğalgaz dönüşüm kazanı devreye girecek. Biz arızayı giderirken hemşerilerimiz evlerinde ısı konusunda bir sıkıntı yaşamayacak. 

Bunu şöyle düşünün elektrik kesildiğinde nasıl jeneratör saniyeler içinde devreye giriyorsa AFJET’te herhangi bir arıza durumunda doğalgaz dönüşüm kazanı saniyeler içinde devreye girecek ve ısı kaybı yaşanmayacak.” 

KÖMÜRLE ISINMA TARİHE KARIŞACAK

Afyonkarahisar’da 5 sene içinde kömürle ısınan ev kalmayacağını belirten Köksal, açıklamasına şöyle devam etti: “Yazın cırcır böceği gibi gezip kışın karınca gibi çalışmaya başlamayacağız. 

Biz yazın her türlü çalışma ve projeyi yapacağız kışa hazırlık yapacağız. Bütün yaz AFJET’te hiçbir çalışma yapılmadı, yazı bomboş geçirdiler. Kış geldi ondan sonra arızalar başladı. 

Yazdan her türlü tedbiri alacağız, hemşerilerimizi kışın soğukta bırakmayacağız. Yeni kuyulara yani yeni ısı kaynaklarına bakacağız. 

Bunu yapabilirsek şehrin yüzde 30 daha fazlasını AFJET ile ısıtma gibi bir hayalim var. Bunu inşallah gerçekleştireceğim. Tabi ki çıkacak debiye ve sıcaklığa göre uzmanlardan bu konuda destek alacağız.

5 sene içinde Afyonkarahisar’da kömürle ısınan tek bir hane bırakmayacağım. Her yerde en azından doğalgazı döşeyeceğiz. Hemşerilerimizin ısınma sorununu gündemden düşüreceğim. 

Kömür hem çok pahalı hem de zahmetli bir ısıtma gereci. Ben hemşerilerimi kömürden kurtaracağım.”

SİZE BİR HİZMET BORCUM VAR

Başkan Adayı Burcu Köksal, hemşerilerine seslenerek her zaman Afyonkarahisar’ı bir adım daha öteye götürmek için çalışacağını söyledi. 

Köksal, “1 Nisan’da herkesi belediyeye bekliyorum” diyerek şöyle konuştu: “Esnafı, emekliyi, çiftçiyi, işçiyi ve gençlerimizi mağdur edip yandaşlarının vergi borcunu bir gecede silenler seçim meydanlarında 5 yılda bir sizi hatırlayıp seçim vaadi vermekten başka bir şey yapmayanlar yaptırdıkları anketlerde Burcu Köksal’ın en az on puan farkla kazanacağını görenler kesenin ağzını açmışlar.

Sizin olan her şey ananızın ak sütü gibi helal. Kimseye hiçbir borcunuz yok. Bu kardeşinizin size bir hizmet borcu var. Onun için hepinizi 31 Martta önce sandıklara 1 Nisan’da belediyeye bekliyorum.” şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #AFJET #IsınmaSorunu #BelediyeHizmetleri #SeçimVaadi #BurcuKöksal

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Afyonkarahisar’daki Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor

Afyonkarahisar’daki Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor

Nisan 27, 2024, Afyonkarahisar’daki Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor için yorumlar kapalı
Başkan Köksal’dan Ödüllü Sporculara Destek

Başkan Köksal’dan Ödüllü Sporculara Destek

Nisan 26, 2024, Başkan Köksal’dan Ödüllü Sporculara Destek için yorumlar kapalı
Başkan Köksal’ın Talimatı ile Öğrencilere Sürpriz

Başkan Köksal’ın Talimatı ile Öğrencilere Sürpriz

Nisan 26, 2024, Başkan Köksal’ın Talimatı ile Öğrencilere Sürpriz için yorumlar kapalı
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Aranan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Aranan Şahıs Yakalandı

Nisan 26, 2024, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Aranan Şahıs Yakalandı için yorumlar kapalı
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Gerçekleştirdi

Nisan 26, 2024, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Gerçekleştirdi için yorumlar kapalı