• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bursa’nın Kombi Servisi Ayaz Teknik

Bursa’nın Kombi Servisi Ayaz Teknik

2009 yılından bu yana hizmet sektörü içerisinde olan Ayaz Teknik Servisi bu yıl 10.yılını kutlamaktadır. Bursa’nın köklü ve müşteri memnuniyeti çok yüksek olan bir teknik servis ile sizde bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Şubeleri Bursa/ Nilüfer’de bulunmaktadır. Ayaz teknik sadece kombi değil klima, kombi , kalorifer peteği gibi işlerle de ilgilenmektedir. Klimanıza bakım yaptırmak istiyorsanız, peteklerinizi temizletmek istiyorsanız ve kombinize bakım yaptırmak istiyorsanız Bursa Kombi Servisi Ayaz Teknik sizler için en iyisini yapmaya hazır.

 Neden Petek Temizliği Yaptırmalıyım?

Peteklerimiz zaman içerisinde aşıma uğrar ve içleri kirlenir bu da peteklerin daha az ısı vermesine neden olmaktadır. Daha fazla ısı yayması için temizliği bakımı çok önemlidir. Zaman içerisinde peteklerin içinde bulunan borular geçiş yolları vs. kireç pas çamur ve leke tutmaktadır ve bu nedenle düzenli olarak temizliği sağlanmalıdır. Üstelik petekler temizlenirken yerinden sökülmesine ihtiyaç duyulmaz gerekli temizlik malzemeleriyle uygun ve rahat bir şekilde çevreye de zarar verilmeden temizlik bitmektedir.

Petek temizliği yılda bir ve ya 2 yılda bir yapılması uygundur. Petek temizliğinin diğer faydası ise kombi ve ya ısıtma şeklinin daha uzun süreli ve daha sağlıklı devam etmesini sağlar. Aynı düzen kombi içinde geçerlidir. Her yıl düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir.

Neden Kombi Temizliği Yaptırmalıyım?

Düzenli bakım sayesinde hem cihazınızın ömrünü uzatırsınız hem de enerji tasarrufu sağlarsınız. Eğer düzenli bir şekilde temizlik ve bakımı yaptırılmazsa ileride size fazladan külfet çıkar ve bakım için vereceğiniz ücretin kat kat fazlasını onarmak için vermek zorunda kalırsınız. Önemi ise hem sıcak suyunuz daha fazla kalıcı ve uzun süreli devam eder hem de sıcak su kullanımı sağlanırken daha az enerji kullanılır.

Eğer Bursa’daysanız ve acil kombi servisine ihtiyacınız var ise Ayaz Teknik Servis hemen size yardımcı olacaktır. Bursa’nın birçok yerine hizmet vermektedir ve her marka kombi petek klimaya yardımcı olmaktadır. Bursa’da Nilüfer, Yıldırım, Osmangazi, Mudanya, Kestel, Gürsu gibi yerlerde hizmet verir. Hem hızlı hem kaliteli servis hizmeti için tercihiniz Ayaz Teknik Servisi olsun istiyorsanız daha detaylı bilgi için ; https://www.ayaz-teknik.com/bursa-kombi-servisi/

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Afyonlu Küçük İbrahim Kalp Nakli Bekliyor!

Afyonlu Küçük İbrahim Kalp Nakli Bekliyor!

Nisan 29, 2024, Afyonlu Küçük İbrahim Kalp Nakli Bekliyor! için yorumlar kapalı
Burcu Köksal’dan Akarçay’daki Koku Sorunuyla İlgili Açıklama

Burcu Köksal’dan Akarçay’daki Koku Sorunuyla İlgili Açıklama

Nisan 29, 2024, Burcu Köksal’dan Akarçay’daki Koku Sorunuyla İlgili Açıklama için yorumlar kapalı
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı

Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı

Nisan 27, 2024, Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı için yorumlar kapalı
Vali Yardımcısı AFJET Çalışanlarının Sorunlarını Dinledi

Vali Yardımcısı AFJET Çalışanlarının Sorunlarını Dinledi

Nisan 27, 2024, Vali Yardımcısı AFJET Çalışanlarının Sorunlarını Dinledi için yorumlar kapalı
AFYON’DA BİR İLK: DÜNYA VETERİNER HEKİMLER HALK KOŞUSU YAPILDI

AFYON’DA BİR İLK: DÜNYA VETERİNER HEKİMLER HALK KOŞUSU YAPILDI

Nisan 27, 2024, AFYON’DA BİR İLK: DÜNYA VETERİNER HEKİMLER HALK KOŞUSU YAPILDI için yorumlar kapalı