• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
BAŞKAN BURCU KÖKSAL’IN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN BURCU KÖKSAL’IN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Millet iradesinin yansıması olan Yüce Meclis’in kuruluşunun yıldönümüne erişmenin büyük mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Burcu Köksal, asırlık gururu şehrimizde yaşamanın verdiği sevinçle Afyonkarahisarlılar ve Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularla kutladığını ifade etti.

Aziz milletimizin, tarih boyunca en kötü zamanlarda, yokların ve yoklukların üstesinden yalnızca birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek geldiğine dikkat çeken Başkan Burcu Köksal, “Bitti denilen yerde yeniden başlamak, hürriyet sevdası ile karanlığa ışık yakmak ve istikbalimizi birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü kurmak Türk milletinin en karakteristik özelliklerindendir. 

Yüce Meclis’in kuruluşu da bu birlik ve beraberlik ile halkımızın iradesinin yönetime yansımasının yapı taşı olmuştur.  

TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü vesilesiyle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günde, halkın iradesini her şeyin üstünde tutan ulusal egemenliğimizin ve demokrasimizin Türkiye’nin geleceğini şekillendirmedeki önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.” dedi.

Mesajında geleceğimizin teminatı çocuklara seslenen Başkan Köksal, “Sevgili Çocuklar;  sizler de, milletimizin gelecekte ve gelişmiş toplumlar arasında söz sahibi olması, çağdaş medeniyetler seviyesini yakalaması, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirebilmesi için en iyi şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz. 

Çünkü günümüzde yetişmiş insan gücü milletimizin geleceğe sağlam adımlarla ulaşması için en çok ihtiyaç duyulan nitelikler arasındadır. 

Bu anlamlı ve özel günde çocuklarımızın yüzlerinde oluşturduğumuz her tebessüm, yarınlarımızı aydınlatacak, ülkemize umut ışığı olacaktır. 

Çünkü biliyoruz ki; onların neşesi, enerjisi ve yaşama bağlılığı geleceğe olan inancımızı pekiştirmekte, bizleri daha güçlü kılmaktadır.  

Afyonkarahisar Belediyesi olarak geleceğimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklara daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmanın en önemli sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. 

Bu hedefimizi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır, ortak akla değer veren yönetim anlayışıyla; çalışarak, üreterek, paylaşarak gerçekleştireceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizle dayanışma içinde Millî Mücadele’nin zaferle sonuçlanmasını sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimiz ile tüm isimsiz kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla yâd ediyorum.” ifadelerini kullandı.

#23Nisan #UlusalEgemenlikveÇocukBayramı #BaşkanKöksal #TürkiyeBüyükMilletMeclisi #MustafaKemalAtatürk

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Afyonkarahisar’da İzinsiz Haşhaş Ekimi Operasyonu

Afyonkarahisar’da İzinsiz Haşhaş Ekimi Operasyonu

Mayıs 3, 2024, Afyonkarahisar’da İzinsiz Haşhaş Ekimi Operasyonu için yorumlar kapalı
Dolandırıcılık Suçundan Aranıyordu, Yakalandı

Dolandırıcılık Suçundan Aranıyordu, Yakalandı

Mayıs 3, 2024, Dolandırıcılık Suçundan Aranıyordu, Yakalandı için yorumlar kapalı
Şüpheli Araçta Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi!

Şüpheli Araçta Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi!

Mayıs 3, 2024, Şüpheli Araçta Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi! için yorumlar kapalı
Türkiye’de Nisan Ayında Enflasyon Rakamları Açıklandı

Türkiye’de Nisan Ayında Enflasyon Rakamları Açıklandı

Mayıs 3, 2024, Türkiye’de Nisan Ayında Enflasyon Rakamları Açıklandı için yorumlar kapalı
Afyonkarahisar’da Kaçak Sigara Operasyonu

Afyonkarahisar’da Kaçak Sigara Operasyonu

Mayıs 3, 2024, Afyonkarahisar’da Kaçak Sigara Operasyonu için yorumlar kapalı