• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
AK PARTİ AFYONKARAHİSAR TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşmaya; AK Parti ana kadame mensuplarının yanı sıra; milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, İGM üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

“Kimin neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş burada yaptığı konuşmada “Değerli dava arkadaşlarım ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için 2002 yılından bu yana gece gündüz çalışan partimizin genel başkanı ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak inandığımız değerlerimiz uğruna Cumhurbaşkanımızın izinde yürümeye devam edecek ve ülkemizi cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha üst ligleri çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız. 

Hiç kimse kaygılanıp hüzünlenmesin, hiç kimse ye’se kapılmasın. Sandıkta bir yerlere gelenlerin şımarmış ya da şımaracak olması sizleri üzmesin.

 Zafer sarhoşluğu yerini belediyelerde mesaiye bıraktığında kimin neler yapabileceğini aziz milletimizle birlikte görecek ve şahit olacağız.

 Önümüzde dört yıl zaman var ve bu zamanda inşallah çok çalışacak ve hemşehrilerimizle yeni zaferlere hep birlikte imza atacağız. 7 Haziran‘da yaşadığımızı bir Kasım’da telafi ettiğimiz gibi. Hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

“Durmak yok, yola devam”

Öztürk’ün ardından söz alan AK Parti Önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de konuşmasında “Cehennem azabından kurtuluşumuza vesile olan Ramazan-ı Şerif’i geride bıraktık. Yeryüzünde zulüm gören inim inim inleyen dünya kadar Müslüman kardeşimiz var. 

Cenab-ı Hak en kısa sürede onları felaha kavuştursun diyorum. Hepimizin bayramı tekrar mübarek olsun. Durmak yok, yola devam diyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Daha da güçlenerek çıkacağız”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk de “Ben gerek belediyelerde, meclis üyeliklerinde kazanan tüm teşkilat üyelerimizi tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum. 

Bunun yanı sıra teşkilatın hangi kademesinde olursa olsun, il ana kadememizde, ilçe ana kademelerimizde, kadın kollarımızda, gençlik kollarımızda 80 gün boyunca canıraş bir şekilde çalışan, çabalayan sarf eden seçimin sonuncu ne olursa olsun teşkilatlarımızın AK Parti bayrağının dalgalanması için gecesini gündüzüne katan tüm teşkilat mensuplarıma en içten şükranlarımı sunuyorum. 

Hepsinden Allah razı olsun.  Rabbim bu emeklerini, çabalarını umarım daha da güçlenerek seçimlerden çıkacağımız günlere nasip eylesin. Hepinizi tekrar saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

“Racon kesilecekse Cumhurbaşkanımız keser”
Yurdunuseven konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Şunu da söylemek istiyorum; Hem teşkilatlar anlamında, hem kadın-gençlik konuları anlamında hem de bütün kademeler anlamında racon kesmeye çalışan bazı kitleler var.

Milletvekileri de dahil, il başkanı dahil olmak üzere. Şunu özellikle söyleyeyim Cumhurbaşkanı’nın ifadesiyle. Bir racon kesilecekse onu kesecek olan Sayın Cumhurbaşkanımızdır. 

Kimse kalkıp da sosyal medya üzerinden adı ne olursa olsun, kim olursa olsun, şahsi ne olursa olsun racon kesme hakkına sahip değildir. Kesecekse Cumhurbaşkanı’nın raconunu keser.

“Bundan sonra verilen sözleri takip edeceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da “Hüzünlü bir bayramdayız, gerçekçi olmak gerekir. Biz Afyonkarahisar’da hep zaferlere alışmıştık. Hep zaferlere alıştığımız bir şehirde belki 34 tane belediyeyi kazandık ama il merkezini kaybetmiş olmamız bize derin bir üzüntü verdi. Elbette ki bunun birçok nedeni var. 

Bu süreci hep birlikte konuşacağız. Ama az önce Sayın Cumhurbaşkanımız selam gönderirken Müslüman’a yese kapılmak yakışmaz dedi. AK Parti’nin bu güçlü yapısını bu süreçte yeniden yerine getireceğiz. Malum 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri yapıldı. 

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 5 yılda bir yapılıyor. 2028 yılının 14 Mayıs’ına kadar seçim yok. 2028’e kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde iktidarda hizmet etmek ve bu belediyelerde seçilmiş belediye arkadaşları kardeşlerimize Afyon’da AK Parti ve MHP’deki Cumhur İttifak kardeşlerimizin verdiği sözleri beraberce takip edeceğiz” ifadelerine yer verdi.  

Toplantı teşkilat mensupları ile bayramlaşmanın akabinde sona erdi. 


 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Hırsızlık Suçundan Aranıyordu, Yakalandı

Hırsızlık Suçundan Aranıyordu, Yakalandı

Nisan 29, 2024, Hırsızlık Suçundan Aranıyordu, Yakalandı için yorumlar kapalı
Afyonkarahisar’da Kaçakçılık Operasyonu: Binlerce Ürün Ele Geçirildi

Afyonkarahisar’da Kaçakçılık Operasyonu: Binlerce Ürün Ele Geçirildi

Nisan 29, 2024, Afyonkarahisar’da Kaçakçılık Operasyonu: Binlerce Ürün Ele Geçirildi için yorumlar kapalı
Dinarlı Öğrenciler Yetenek Taramasından Geçti

Dinarlı Öğrenciler Yetenek Taramasından Geçti

Nisan 29, 2024, Dinarlı Öğrenciler Yetenek Taramasından Geçti için yorumlar kapalı
Afyonkarahisarlı Polis Memuru Şehit Oldu

Afyonkarahisarlı Polis Memuru Şehit Oldu

Nisan 29, 2024, Afyonkarahisarlı Polis Memuru Şehit Oldu için yorumlar kapalı
AGC’den Başkan Köksal’a Ziyaret

AGC’den Başkan Köksal’a Ziyaret

Nisan 29, 2024, AGC’den Başkan Köksal’a Ziyaret için yorumlar kapalı