• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ülkem Partisi İl Başkanlığı haftalık Basın toplantısı

Ülkem Partisi İl Başkanlığı haftalık Basın toplantısı

Basın toplantısına Moderatör Hakan Tüblek eşliğinde düzenlenen haftalık basın toplantısına Ülkem Partisi İl Başkanı Kadir Uysal, İl Başkan Yardımcısı Erol Dinç, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Beder, Esnaf Yusuf Gündüz, Işıklar Belde Başkanı Cemali Çöğgün ve basın mensupları katıldı.

 

Yapılan basın toplantısında gündemi değerlendiren Başkan Kadir Uysal ; ” Bizler halkımızın sesine kulak vermek zorundayız, her toplantımıza hakımızın içinden insanları ve esnafları konuk olarak çağırıyoruz. Öncelikle Suriyeli vatandaşlar konusunda konuşmak gerekirse. her suriyeli kendi memleketinde daha güzel yakışır, kendi memleketlerine gitmeleri orada çalışmaları daha uygun olur. Tüm dünya’nın aslında Suriyeliler gibi sığınmacılara destek vermesi gerekiyor.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in çalışmalarını takip ediyoruz. Yapması gerektiği gibi başarılı çalışmaları var. Biz Ülkem Partisi olarak seçimlerde insanlarımıza vaadler vermiyeceğiz. Bizler üzerimize düşen görevlerimizi layıkıyla yapmak için hizmete talip olacağız, insanlar her şeyi sözde değil özde görmeleri gerekmektedir. Bizlar halkın içinden gelen insanlarız, biz halkın seçtiği insanların ise seçilmiş insanlara eğilmesi rica ile iş görmesini doğru bulmuyoruz. Bir milletvekili üzerine düşen görevi yapması gerekiyor, bu işler rica ile minnet ile olmaz, bizler Türkiye genelinde Ülkem Partisi olarak büyük düşünerek, güzel hizmetlerimizle geleceğiz, dedi.

Başkan Uysal; Bizim Ülkem Partisi Genel Merkezi olarak diğer patiler gibi değiliz. Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu partiye kesinlikle inanmıyorum. Bunlar kendi partisinden ayrılıp başka parti kuranlar hiç bir zaman başarıya ulaşamamışlardır. Tüm parçalanan partiler gibi partisine davasına ihanet edenlerin sonu hüsran olduğu gibi Ahmet Davutoğlu’nunda sonu hüsran olacaktır.

Gençlik Kolları Başkanı ise konuşmasında gündeme ait değerlendirmelerde bulunarak, bizler ülkem partisi olarak gençliğe çok büyük önem veriyoruz, gelecek için gençliğimize her zaman ihtiyacımız var; dedi.

Basın toplantısına Esnaf olarak katılan Yusuf Gündüz ise esnafın bitik durumda olduğunu, esnaf borcunu ödeyemediği ve bu yüzden çoğu esnafın işlerinin çok kötü gittiğini belirtti.

Başkan Kadir Uysal basın mensuplarının soruları üzerine; Artık partiler o kadar çabuk ve kolay kurulmasın, Türkiye’ye döneceğini bahseden Cem Uzan elinde belgelerinin olduğunu söylüyor. Halkı kandırmasınlar elinde belge varsa oradan açıklasın buraya gelmedende açıklayabilir, parti kuracakmış bu kadar kolaymı parti kurmak dedi. Bizler Ülkem Partisi olarak erken seçim olacağına inanmıyoruz. Erken seçimlere girip neden insanlara rövanş hakkı verilsin, bizler 73 ilimiz olarak Ülkem Partisi İl Başkanlıklarımız var, bu işler çocuk oyuncağı değil, her parti kuran partinin barajı aşamayacağını ama bizler parti olarak barajı aşacağımıza inanıyoruz.

Ülkemiz PKK ve FETÖ ile uğraşırken Dış güçlerden gelen yoğun baskılar ve tehditlere karşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dik duruşu ile liderliğini göstermesi, Ülkemiz adına çok önemlidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkenin menfaatleri ve çıkarları için elinden gelenin en iyisini yaparak, gerçek liderlik vasfı taşımaktadır; dedi.

Bir soru üzerine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partiye destek vermesini nasıl değerlendiriyorsun sorusuna Başkan Uysal, zamanında CHP nasıl iyi partiye destek verdiyse, iyi partide Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partiye destek verecektir. Bu sadece bir kaypaklıktır. Bir parti kazanacaksa hakı ile kazanması gerekiyor, Bu şekilde siyaset olmaz: dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Karataş: Her Mahalleye Kreş Açacağız

Karataş: Her Mahalleye Kreş Açacağız

Mart 29, 2024, Karataş: Her Mahalleye Kreş Açacağız için yorumlar kapalı
Bakan Kaçır: Afyonkarahisarlı esnaflarımızın her daim destekçisiyiz

Bakan Kaçır: Afyonkarahisarlı esnaflarımızın her daim destekçisiyiz

Mart 29, 2024, Bakan Kaçır: Afyonkarahisarlı esnaflarımızın her daim destekçisiyiz için yorumlar kapalı
Alper Yağcı’dan Özel Hastanelere Destek Sözü

Alper Yağcı’dan Özel Hastanelere Destek Sözü

Mart 29, 2024, Alper Yağcı’dan Özel Hastanelere Destek Sözü için yorumlar kapalı
Özhaseki ‘den Kentsel Yenileme Sözü

Özhaseki ‘den Kentsel Yenileme Sözü

Mart 29, 2024, Özhaseki ‘den Kentsel Yenileme Sözü için yorumlar kapalı
AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

Mart 29, 2024, AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı için yorumlar kapalı