• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Propazar İzole Halı ve Yalıtkan Paspas

Propazar İzole Halı ve Yalıtkan Paspas

Günümüzde iş güvenliğinin kaza sonrasında çalışanların haklarını savunmak amacını güttüğü düşüncesine sahip çok sayıda insan mevcuttur. Fakat iş güvenliği sistemlerinin amacı tam olarak bu değil. İş güvenliği sistemlerinin asıl amacı oluşabilecek kazaları en aza indirmek ve sonucunda meydana gelebilecek yaralanmaların önüne geçmektir. Yani koruma sağlamak ve riskleri önlemek ana gayesidir.

Risklerin önlenebilmesi için yapılabilecekler yasalarla belirtilmiştir. Görülebileceği üzere iş kazaları beraberinde dönüşü olmayan sonuçlar getirebilir. Her işin kendine göre ciddi riskleri bulunur. Risklerin ortadan kaldırılamadığı durumlarda önceden tedbir almak ve ona göre davranmak daha uygundur. Elektrikle ilgili işlerle meşgul olan kişilerin izole halı kullanarak riskleri en aza indirmesi buna örnektir.

Yalıtkan Paspas Nedir?

Elektriğin bulunduğu alanlarda izole halı,yani yalıtkan paspas gibi ekipmanlar kullanılabilir. Direkt temas yerine yerle aranızda izolasyon sağlanırsa can güvenliğiniz riske atılmaz. Yalıtkan paspas aynı zamanda izole paspas, izole halı ve dielektrik kauçuklu levha adlarıyla da anılır. Yalıtkanlık özelliği göstermesi için kauçuk malzemelerle üretilir. Yalıtkan paspasın nerelerde kullanıldığını öğrendiğiniz zaman bilinçli hareket etmeniz mümkündür. Başka kişisel koruyucu ekipman kullanmasanız bile sizi elektrik çarpmalarından koruyacak yalıtkan paspas önemsenmesi gereken bir malzemedir. Yalıtkan paspas sayesinde elektrik akımına karşı yüzde yüz koruma sağlanabiliyor. İşçilerin elektrik çarpmasından korunması için yalıtkan paspas kullanımı oldukça yaygın olarak görülür.

     

İzole Halı Fiyatları

Çalışanların iş kazasından korunması için yalıtkan paspasgibi koruyucu ekipmanlar kullanılır. Önlem alındığı zaman kaza yaşansa bile can kayıpları düşünüldüğü kadar fazla olmaz. İş kazalarına en çok sebep olan etkenler arasında elektrik akımı vardır. Elektrik akımından korunmak için gerekli tedbirlerin alınması şarttır. İzole halının avantajları izolasyonun yanı sıra su geçirmezliğidir. İzolasyon haricinde zeminin kaymaması için izole halı kullanılabilir. Bu halılar çevreye zarar vermeyecek malzemelerden üretilir. Piyasada fiyat araştırması yaparak bütçenize uygun izole halı edinebilirsiniz. Günümüzün birçok çalışma alanlarında izole halı yaygın bir şekilde kullanılıyor. Risk oluşturan alanları insan sağlığına uygun hâle getirmek için yalıtkan paspas tarzı ürünleri inceleyebilirsiniz. https://www.propazar.com/izole-hali-yalitkan-paspas ve https://www.propazar.com/izole-hali-yalitkan-paspas sitemizden alabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

Mart 29, 2024, AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı için yorumlar kapalı
Okul Sporları Yıldız Hentbol Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı

Okul Sporları Yıldız Hentbol Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı

Mart 29, 2024, Okul Sporları Yıldız Hentbol Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı için yorumlar kapalı
Karataş: Önce Sevgi İle Engelleri Aşacağız

Karataş: Önce Sevgi İle Engelleri Aşacağız

Mart 29, 2024, Karataş: Önce Sevgi İle Engelleri Aşacağız için yorumlar kapalı
Yağcı: Hizmetin Kalitesini Arttırmak İçin Gerekeni Yapacağız

Yağcı: Hizmetin Kalitesini Arttırmak İçin Gerekeni Yapacağız

Mart 29, 2024, Yağcı: Hizmetin Kalitesini Arttırmak İçin Gerekeni Yapacağız için yorumlar kapalı
Uluçay’dan Öğrencilere ‘Ulaşım Masraflarınız Bizden’ Müjdesi

Uluçay’dan Öğrencilere ‘Ulaşım Masraflarınız Bizden’ Müjdesi

Mart 29, 2024, Uluçay’dan Öğrencilere ‘Ulaşım Masraflarınız Bizden’ Müjdesi için yorumlar kapalı