• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Mimar Gülşah Yavuz Kocaman, Başarının sırrı azim ve istikrar

Mimar Gülşah Yavuz Kocaman, Başarının sırrı azim ve istikrar

Daha önceden Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğrencisi Mimarlık bölümünü onur öğrencisi olarak bitiren Mimar Gülşah Yavuz Kocaman, bu sefer Bursa Uludağ Üniversitesinde yüksek lisans yaparak yeni bir başarıya daha imza atarak, Yüksek Mimar unvanını aldı. Bursa Uludağ Üniversitesinde de mimarlık bölümü yapı kürsüsünde tez konusu olan, Dünya’da ve Türkiye’de giydirme cephe sistemlerinde, kullanılan standartlar ve deneysel kontrol yöntemleri tezini de Başarlı bir şekilde bitirerek, Yüksek mimar Unvanını alan Gülşah Yavuz Kocaman, aynı zamanda çok iyi bir anne.


 


Afyonkarahisar’da mimarlık ofisinde devam eden çalışma ve projelerinin yanı sıra bir mimarlık ofisi de Bursa’ya kuran Gülşah Yavuz Kocaman, burada da kendini alanında ispatlayarak olumlu projeler üzerinde yaptığı projeler ile kendisini kabullendirmiş durumda. Evet, kendisi hem iyi bir anne hem de mesleğine âşık, mesleğini iyi yapan biri. Yine hedefleri arasında doktora yaparak, yakın zamanda da doktor unvanı ile mesleğini icra etmeye devam edecek. Konuyla ilgili bilgi veren Yüksek Mimar Gülşah yavuz Kocaman şu ifadeleri kullandı;


 


“ Benim bu konuda en büyük destekçim önce ailem yani annem ve babam insanlar yeter ki azmetsin başarı zaten gelecektir. Aynı zamanda Babam da inşaat sektöründe, bir nevi bizde baba mesleğimizi icra ediyoruz. Evet, ben aynı zamanda bir anneyim küçük bir kızım var henüz iki yaşında, bu süreç içerisinde hem kızımı büyüttüm hem de hedeflerimi gerçekleştirdim çok şükür.


 


 Çevremdeki çok sayıda eşim ve dostum bana hem anne olmak hem de iş hayatında başarılı bir konuma gelmenin sırrını soruyorlar. İnsanların kendi ayakları üzerinde durması kadar doğal olan bir şey yok, hala da çaba harcıyoruz. Ve bu azmimi, başarımı da kızıma atfediyorum umarım o da benim gibi benim izimden yürür. Evet, Allah nasip ederse tabii ki her şeyin başı sağlık diğer bir hedefim olan doktora unvanını da inşallah alacağım.


 


Aslına bakarsanız yapılan iş her ne olursa olsun, işin içerisinde istikrar varsa, azim varsa ya da hedef varsa başarıyı yakalamak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Bu arada 5 Aralık dünya Kadın Hakları Günü, yani kadına seçme seçilme yasası hakkının verilişinin yıl dönümü. Ben buradan bu vesile ile bir kadın olarak, Türk kadınlarının toplumun her alanında yer almasını canı gönülden arzuluyor, Dünya Kadın Hakları gününün tüm kadınlarımıza, annelerimize hayırlara vesile olması temennisinde bulunuyor herkese saygılarımı sunuyorum” Dedi


Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Düzağaç Belediye Başkanı, Geçmiş Dönem Borçları Dev Pankartla İlan Etti

Düzağaç Belediye Başkanı, Geçmiş Dönem Borçları Dev Pankartla İlan Etti

Nisan 17, 2024, Düzağaç Belediye Başkanı, Geçmiş Dönem Borçları Dev Pankartla İlan Etti için yorumlar kapalı
Okul Sporları Küçükler Bocce Müsabakaları Tamamlandı

Okul Sporları Küçükler Bocce Müsabakaları Tamamlandı

Nisan 17, 2024, Okul Sporları Küçükler Bocce Müsabakaları Tamamlandı için yorumlar kapalı
Türk Şair ve Yazar Osman Attila, Vefatının 46. Yılında Anıldı

Türk Şair ve Yazar Osman Attila, Vefatının 46. Yılında Anıldı

Nisan 17, 2024, Türk Şair ve Yazar Osman Attila, Vefatının 46. Yılında Anıldı için yorumlar kapalı
MARBLE FUARININ GÖZDESİ AFYONKARAHİSAR OLDU

MARBLE FUARININ GÖZDESİ AFYONKARAHİSAR OLDU

Nisan 17, 2024, MARBLE FUARININ GÖZDESİ AFYONKARAHİSAR OLDU için yorumlar kapalı
Zafer Müzesi’nin Restorasyonu İçin Önemli Adım

Zafer Müzesi’nin Restorasyonu İçin Önemli Adım

Nisan 17, 2024, Zafer Müzesi’nin Restorasyonu İçin Önemli Adım için yorumlar kapalı