• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
MERMER SEKTÖRÜNE İNDİRİMLİ KARGO İMKANI

MERMER SEKTÖRÜNE İNDİRİMLİ KARGO İMKANI

Afyon Boğaz Mermerciler Derneği ile PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü arasında kargo indirim protokolü imzalandı.

 

Afyon Boğaz Mermerciler Derneği ile PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü, Dernek üyelerinin yararlanması için kargo indirim protokolüne imza attı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Afyon Boğaz Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir arasında imzalanan protokolle Dernek üyeleri PTT’nin sağladığı indirim imkanından yararlanabilecek.

HAYIRLI OLSUN

Protokol hakkında bilgi veren PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, “Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak Afyon Boğaz Mermerciler Derneği ile yapmış olduğumuz sözleşme, işbirliği anlamında indirim sözleşmesidir. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz. Bu sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen Dernek Başkanımız Sayın Mehmet Sıtkı Merdivenci Bey’e özellikle teşekkür ederim. Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak kargo taşımacılığının yanı sıra bankacılık, lojistik ve e-ticaret anlamında da çalışmalarımız var. Özellikle e-ticaret anlamında e-PTTAVM ve PTT Trade üzerinde yoğunlaşıyoruz. Bu noktada e-fatura, e-irsaliye, e-defter ve e-tahsilat konularında da işbirliğimiz sürecek. Bu vesile ile Afyonkarahisar ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

MERDİVENÇİ TEŞEKKÜR ETTİ

ATSO Meclis Başkanı ve Afyon Boğaz Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ise “Kargoda bize yaptıkları indirim için PTT’ye teşekkür ediyorum. Şu günkü ortamda pek çok kargo firması fiyatlarını ikiye katlarken PTT’nin böyle bir yaklaşımı oldukça güzel ve bizi destekler niteliktedir. Biz mermer sektörü olarak kargo gönderisi çok ve ağır olan bir sektörüz. Biz müşterilerimize oldukça yoğun bir şekilde mermer numunesi göndeririz. Mermer ağır bir malzeme olduğu için kargo gideri de oldukça ağır ve fazladır. Böyle bir ortamda fiyatı neredeyse yarıya indirerek biz mermercilere destek veren PTT Başmüdürlüğümüz’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Protokol törenine Afyon Boğaz Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Tetik, PTT Afyonkarahisar Başmüdür Yardımcısı Hüseyin Kızıltaş ve PTT Afyonkarahisar Pazarlama Müdürü Ömer Tetik katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Karataş: Her Mahalleye Kreş Açacağız

Karataş: Her Mahalleye Kreş Açacağız

Mart 29, 2024, Karataş: Her Mahalleye Kreş Açacağız için yorumlar kapalı
Bakan Kaçır: Afyonkarahisarlı esnaflarımızın her daim destekçisiyiz

Bakan Kaçır: Afyonkarahisarlı esnaflarımızın her daim destekçisiyiz

Mart 29, 2024, Bakan Kaçır: Afyonkarahisarlı esnaflarımızın her daim destekçisiyiz için yorumlar kapalı
Alper Yağcı’dan Özel Hastanelere Destek Sözü

Alper Yağcı’dan Özel Hastanelere Destek Sözü

Mart 29, 2024, Alper Yağcı’dan Özel Hastanelere Destek Sözü için yorumlar kapalı
Özhaseki ‘den Kentsel Yenileme Sözü

Özhaseki ‘den Kentsel Yenileme Sözü

Mart 29, 2024, Özhaseki ‘den Kentsel Yenileme Sözü için yorumlar kapalı
AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

Mart 29, 2024, AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı için yorumlar kapalı