• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Mehmet Zeybek, 2020 yılı Ramazan Bayram Mesajı !! – BELEDİYELER

Mehmet Zeybek, 2020 yılı Ramazan Bayram Mesajı !! – BELEDİYELER

[ad_1]

Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu belirten Başkan Mehmet Zeybek, 2020 yılı Ramazan Bayramı’nın hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerden biri olduğunu ifade etti.

Başkan Mehmet Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının ağırlıklı olarak yaşandığı rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ı,uğurlamanın hüznünü yaşarken, insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran çok özel vakitlerdan Ramazan Bayramına ulaşmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Afyonkarahisarımız, her Ramazan ayında olduğu gibi yine birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini göstermiştir. “Afyon İçin Vefa Vakti” kampanyamızda 10 binin üstünde gıda paketini hayırseverlerimizin katkılarıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık. Yine Zimem Defteri uygulamamızı hayata geçirdik, uygulamamız başarı ile yürütülüyor. Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzellikler bayramla beraber çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır.

Bu yıl, Ramazan Bayramı her senekinden biraz farklı olarak, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam etmekte olan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, halkımızın korunması adına devletimizin almış olduğu önlemlerin uygulanacağı bir bayram olacak. İletişim ve teknoloji çağı olan çağımızda, uzaklıkların bir telefon kadar yakın olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu bayram sevdiklerimizle kucaklaşıp sarılamayacağız. Ancak hepimizin sağlığı için iletişim imkanlarıyla buluşacak ve daha güzel gelecek vakitler için devletimizin belirlediği kurallara uyacağız. Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısı ile yaşadığımız zor günleri hep beraber atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir.

Bu düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, bu mübarek bayram günlerinin insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına hem milletimiz hem İslam alemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum” dedi.

[ad_2]

Afyon Kent Haber

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

Mart 29, 2024, AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı için yorumlar kapalı
Okul Sporları Yıldız Hentbol Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı

Okul Sporları Yıldız Hentbol Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı

Mart 29, 2024, Okul Sporları Yıldız Hentbol Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı için yorumlar kapalı
Karataş: Önce Sevgi İle Engelleri Aşacağız

Karataş: Önce Sevgi İle Engelleri Aşacağız

Mart 29, 2024, Karataş: Önce Sevgi İle Engelleri Aşacağız için yorumlar kapalı
Yağcı: Hizmetin Kalitesini Arttırmak İçin Gerekeni Yapacağız

Yağcı: Hizmetin Kalitesini Arttırmak İçin Gerekeni Yapacağız

Mart 29, 2024, Yağcı: Hizmetin Kalitesini Arttırmak İçin Gerekeni Yapacağız için yorumlar kapalı
Uluçay’dan Öğrencilere ‘Ulaşım Masraflarınız Bizden’ Müjdesi

Uluçay’dan Öğrencilere ‘Ulaşım Masraflarınız Bizden’ Müjdesi

Mart 29, 2024, Uluçay’dan Öğrencilere ‘Ulaşım Masraflarınız Bizden’ Müjdesi için yorumlar kapalı