• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Korayspor Spor Ayakkabı Modelleri – SPOR

Korayspor Spor Ayakkabı Modelleri – SPOR

[ad_1]

Spor Ayakkabı Modelleri kategorisinde, dünyanın en iyi markalarının spor ayakkabı modellerini bulabilirsiniz ve seçili ürünlerde uygulanan indirimli kampanya fiyatlarından satın alabilirsiniz. Korayspor’da her gün güncellenen Spor Ayakkabı modellerini bu kategoride bulacaksınız.

Spor Ayakkabı Modelleri; Günlük, Tenis, Erkek çocuk ayakkabıları, Outdoor, Futbol, Basketbol ve Koşu ayakkabılarını da bulabilirsiniz. Ayrıca bu kategorimizin altında Terlik, indoor, bot, çizme ve klasik ayakkabı modellerine de ulaşabilirsiniz. Alışveriş deneyiminizdeki sipariş sırasında korayspor.com ile paylaşacağınız bilgilerin, güvenlik altına alınabilmesi adına üyelik gerekmektedir. Aynı zamanda, telefon yoluyla sipariş için 0850 520 0205 numaramızı da arayabilirsiniz. Sitemizden verdiğiniz tüm siparişleriniz hafta içi 08.00-19.30 (Pazar Günü hariç) saatleri içerisinde kargoya teslim edilir.

Her türlü bütçeye hitap eden modellerle, bu kategoride Nike, Adidas, Puma, Reebok, Under Armour, New Balance, Asics dahil onlarca markayı uygun fiyata bulabileceksiniz. Tüm bu ve diğer markalara ait her renkte spor ayakkabı modellerini görebilirsiniz… Bu markalara ait; Goretex, Gritex, M-select dry, Spotex, Texapore, Waterproof ve Waterresistant teknolojileri ile tasarlanmış birçok modele bu kategorimizden ulaşabilirsiniz. Bu kategorimizde altında; Günlük kullanıma uygun tasarlanmış yeni sezon modellerimizin yanında Originals, Koşu, Futbol, Training, Basketbol, Indoor, Outdoor, Skate, Tenis ve Yüzme spor dallarına ait yeni sezon Spor Ayakkabı modellerini de bulabilirsiniz.

Bu modellerin mevki ve zemin seçimine göre ayakkabı çeşitlerini bulabilirsiniz. Kısaca bahsetmemiz gerekirse; Mevki için defans, genel, hücum, orta saha modelleri ve zemin seçenekleri ise çim saha, halı saha, ıslak zemin, salon, sert zemin modellerini bulabilirsiniz… Günlük ve yürüyüş ayakkabı modellerinin yanı sıra Koşu ayakkabısı modellerinde, dünyanın en gözde koleksiyonlarını da incelemenizi tavsiye ederiz.
Günlük, Koşu ve Yürüyüş ayakkabı modellerinde; Air Max, Stan Smith, Superstar, Futbolda Cristiano Ronaldo CR7 koleksiyonunu, basketbol da KD gibi pek çok özel koleksiyon seçenekleri bulunuyor. Bizi kimler mi tercih ediyor? Verilerimize göre korayspor.com, 2017 yılında 33 milyon tüketici tarafından ziyaret edilmektedir.

Seçili ürünlerde aynı gün kargo olması, ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçenekleri sunmamız, ayrıca kullandığınız tüm kredi kartlarına +6 Taksit imkânı olması sizlere avantaj ve kolaylık sağlamaktadır. Korayspor da kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerde sistem uyarınca, sanal ödeme işlemi sırasında, müşteriye bankası tarafından ödeme şifresi sorulmakta ve böylece kart sahibinin kimliği doğrulanmaktadır. Bu sayede, yetkisiz kişilerce kredi kartlarının internet ortamında kullanılmasının önüne geçilmesi sağlanmaktadır.

Korayspor sitesinde bulunan tüm ürünler, fiyat rekabeti açısından diğer birçok firma karşısında uygun ve kaliteli modelleri sunmaktadır. Dilerseniz Outlet kategorimizi ziyaret ederek, size uygun spor ayakkabı modellerini de kontrol edebilirsiniz. Sipariş sonrası için kısa bilgi paylaşmamıza izin verin; Tüm kargo gönderimleri ücretsizdir. Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi olan Yurtiçi Kargo ile gönderimler yapılmaktadır. Ürününüz kargoya verildikten sonra Yurtiçi Kargo takip numarası işlenip tarafınıza e-posta yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

2017 yılında mağazalarımız 9.2 milyon tüketici tarafından ziyaret edilmiştir.2005 yılında www.korayspor.com Türkiye’nin ilk spor online alışveriş sitesiyle tüm dünyaya açılmıştır. 2016 yılının sonunda 11. yılını dolduran korayspor.com bünyesindeki dünya markalarını binlerce müşterisine güvenle ulaştırmayı başarmıştır.
Korayspor.com da satışa sunulan tüm markalar ve ürünler %100 orjinaldir, Korayspor bu markaların yetkili satıcısıdır.

Başarısının arkasında sürekli kendisini yenileyen yönetim kadrosu, 34 yılı aşkın perakendecilik ve sektör tecrübesi, takım ruhuyla çalışan ekibi vardır. 1983 yılında Bursa’da kurulan KoraySpor Ltd.Ştİ bugün 28 şube, 12.500 m² satış alanı, 500’e yakın çalışanıyla ticari faaliyetlerine başarıyla devam etmektedir.

[ad_2]

Afyon Kent Haber

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

Mart 29, 2024, AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı için yorumlar kapalı
Okul Sporları Yıldız Hentbol Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı

Okul Sporları Yıldız Hentbol Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı

Mart 29, 2024, Okul Sporları Yıldız Hentbol Türkiye Şampiyonası Sonuçlandı için yorumlar kapalı
Karataş: Önce Sevgi İle Engelleri Aşacağız

Karataş: Önce Sevgi İle Engelleri Aşacağız

Mart 29, 2024, Karataş: Önce Sevgi İle Engelleri Aşacağız için yorumlar kapalı
Yağcı: Hizmetin Kalitesini Arttırmak İçin Gerekeni Yapacağız

Yağcı: Hizmetin Kalitesini Arttırmak İçin Gerekeni Yapacağız

Mart 29, 2024, Yağcı: Hizmetin Kalitesini Arttırmak İçin Gerekeni Yapacağız için yorumlar kapalı
Uluçay’dan Öğrencilere ‘Ulaşım Masraflarınız Bizden’ Müjdesi

Uluçay’dan Öğrencilere ‘Ulaşım Masraflarınız Bizden’ Müjdesi

Mart 29, 2024, Uluçay’dan Öğrencilere ‘Ulaşım Masraflarınız Bizden’ Müjdesi için yorumlar kapalı