• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İbrahim Yurdunuseven saha çalışmalarına Aralıksız devam ediyor

İbrahim Yurdunuseven saha çalışmalarına Aralıksız devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Bolvadin ve Emirdağ ilçelerine bağlı köyleri ziyaret etti. Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Yurdunuseven, “Artık altyapı siyaseti bitti. Bu siyaset 90’larda kaldı. Bunu siyasete alet etmek de eskide kaldı. 2002 öncesini konuşmaya kalkarsak ortada kimseler kalmaz” dedi.


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven saha çalışmalarına Aralıksız devam ediyor. Yurdunuseven son olarak Bolvadin ilçesine bağlı Kutlu, Güneyköy, Yörükkaracaören, Taşlıdere , Nusratlı ve Karayokuş köyleri ile beraber Emirdağ ilçesine bağlı Çatallı ve Dereköy köylerini ziyaret etti. 


Yoğun bir ilgi ile karşılandı


Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Yurdunuseven köy ziyaretlerinde tüm vatandaşları ayrı ayrı dinledi. Köylerin muhtarları ile de ayrı görüşen Yurdunuseven, görüşmeler sırasın her konuyu tek tek not aldı.  


“Altyapı siyaseti 90’larda kaldı”


Burada bir açıklama yapan Yurdunuseven,  “Bolvadin, ovası bol memleketimiz. Biz de tüm ilçelerimizi oy versin vermesin ayrı ayrı ziyaret ediyor vatandaşlarımızın isteklerini tavsiyelerini dinliyoruz. Bazı vatandaşlarımız talep bildiriyor, bazıları da tavsiye ve tavsiyelerde bulunuyor. Biz herkesi dinliyoruz, her kesime gidiyor ve ayrı ayrı, kişi kişi ilgileniyoruz. Devletimiz buralara yol yapmış, su getirmiş, elektrik ihtiyacını karşılamış, alt yapısını tamamlamış, yalnız bunlar yetmiyor. Artık altyapı siyaseti bitti. Bu siyaset 90’larda kaldı. Bunu siyasete alet etmek de eskide kaldı. 2002 öncesini konuşmaya kalkarsak ortada kimseler kalmaz. 2002 öncesi Türkiye’yi hatırlayın yeter, daha çok söze gerek yok. Aziz milletimize parke taşının çok görüldüğü, kanalizasyon sisteminin seyrek yapıldığı günleri hatırlayın. Parklar, fırınlar, düğün salonları yapıyoruz. Çıkıp bunları takdir etmeyenler, ambulans peşine düşmüş kurnaz şoför misali tekeden süt sağmaya çalışıyorlar. Bizler haritada işaretleyip köy gezisine çıkmıyoruz. Her kesimin gönlünü alıyoruz. İhtiyaçların her zaman değiştiği gibi zaman içinde yeni talepler çıkabiliyor. Mevcut yatırımlarda sorun da olabiliyor. Bunlar kul yapısı yalnız biz AK Parti olarak anında müdahale ediyor ve gerekeni yapıyoruz. Kimseyi mağdur etmiyoruz. Vatandaşın isteği bizim açımızdan bir emirdir. İnşallah dün olduğu gibi bugün de beklentileri karşıladık, karşılayacağız” dedi. 


Ziyaretlere Emirdağ ve Bolvadin ilçe teşkilatları da eşlik etti. 


Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi

AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi

Nisan 18, 2024, AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi için yorumlar kapalı
Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu

Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu

Nisan 18, 2024, Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu için yorumlar kapalı
Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur

Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur

Nisan 18, 2024, Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur için yorumlar kapalı
Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı

Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı

Nisan 18, 2024, Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı için yorumlar kapalı
Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız

Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız

Nisan 18, 2024, Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız için yorumlar kapalı