• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
HAKEM CAMİASINDAN BAŞKAN ÇOBAN´A TEŞEKKÜR

HAKEM CAMİASINDAN BAŞKAN ÇOBAN´A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, hakem camiasını ağırladı. İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, uzun yıllar sporun içinde olmasına karşın son 10 yılda Afyonkarahisar’ın sadece futbolda değil sporun tüm spor branşlarında şaha kalktığını söyledi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar’ın dünya standartlarında spor tesislerine sahip olduğunu ifade etti. Kendisinden sonra gelecek Belediye Başkanı’na bir çağrıda bulunan Başkan Çoban, ekstrem sporlarda Afyon’u uçuracak Otomobil ve Motorsporları Pisti projesiyle ilgili arazi yetkisinin Belediye’ye geçtiğini hatırlatarak “Allah imkân verseydi, İstanbul’daki formula pistinin daha güzelini Afyonkarahisar’a yapacaktık. 617 bin metrekare alan üzerindeki arazinin yetkisi de belediyemize geçti. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşlarımız bu işe önem verirler. Çünkü dünyada artık ekstrem sporlara rağbet var. Göreceksiniz o pist Afyonkarahisar’a kazandırılırsa otomobil,motor racing, carting, indoor (kapalı) carting, drift, drag, rallikros yarışlarına kadar tüm yarışlar bu pistimizde yapılabilecek. Pistimiz tamamlanması halinde Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden buraya insanlar gelecek” şeklinde konuştu.

AFYONKARAHİSAR SPOR’DA ŞAHA KALKTI

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi, 31 Mart’ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Mehmet Aydın, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş ve beraberindeki hakemlerle birlikte Başkan Çoban’ı ziyaret eden heyet, Başkan’ın desteğini her zaman yanlarında htiklerini ifade ederek son on yılda Afyonkarahisar’ın sporda şaha kalktığını söyledi.

“UZUN YILLARDIR SPORUN İÇİNDEYİM BÖYLESİ BİR GELİŞİM GÖRMEDİM”

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın göreve geldiği günden bu tarafa hakem camiasına büyük destek verdiğine dikkat çeken İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş” Sağolsun Başkanımızın Afyonkarahisar’da sporun gelişmesi yönünde büyük katkıları oldu. Uzun yıllar sporun içindeyim ancak son 10 yılda sadece futbola değil tüm spor branşlarına büyük destek verdi. Afyon’un markalaşmasında çok büyük emeği var. Yaptığı hizmetlerden dolayı camiam adına kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“DÜNYA STANDARTLARINDA BİR SPOR TESİSİNE SAHİBİZ”

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar spor camiasıyla işbirliği içinde çok güzel projelere imza attıklarını söyledi. Afyon’un tüm yönleriyle olduğu gibi sporda da üst seviyelere çıktığını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, eski Atatürk Stadyumunun, birincilik maçlarına dahi uygun olmadığına işaret eden Başkan Çoban, dünya standartlarında bir spor tesisine sahip olduğumuzu söyledi.

Dünya Motokros Şampiyonasının Afyonkarahisar’da yapılmasının gurur verici olduğunu söyleyen Başkan Çoban; “Yine bu süreçte dünya çapında organizasyonlara ev sahipliği yaptık. Motokros Afyon için bir hayaldi, bu yıl ilkini gerçekleştirdik. 100 ülkeden canlı yayınlandı. Bir belediyenin uluslararası çapta bir organizasyon yapabileceğini hem ülkemize, hem dünyaya gösterdik.

“İNŞALLAH BİZDEN SONRA GELECEK ARKADAŞLARIMIZ BU İŞE ÖNEM VERİRLER”

Allah imkan verseydi, arazisi de hazır İstanbul’daki formula pistinin daha güzelini yapacaktık. 617 bin metrekare dümdüz bir arazinin yetkisi de belediyemize geçti. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşlarımız bu işe önem verirler. Çünkü dünyada artık ekstrem sporlara rağbet var. Göreceksiniz o pist Afyonkarahisar’a kazandırılırsa otomobil,motor racing, carting, indoor (kapalı) carting, drift, drag, rallikros yarışlarına kadar tüm yarışlara uygun bir pist. Bu pistimiz tamamlanması halinde Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden buraya insanlar gelecek” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi

AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi

Nisan 18, 2024, AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi için yorumlar kapalı
Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu

Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu

Nisan 18, 2024, Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu için yorumlar kapalı
Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur

Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur

Nisan 18, 2024, Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur için yorumlar kapalı
Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı

Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı

Nisan 18, 2024, Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı için yorumlar kapalı
Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız

Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız

Nisan 18, 2024, Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız için yorumlar kapalı