• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Çamaşır Makinesi Çocuk Kilidi Nedir? Çamaşır Makinesi Çocuk Kilidi Nasıl Açılır ve Kapanır? – Ekonomi

Çamaşır Makinesi Çocuk Kilidi Nedir? Çamaşır Makinesi Çocuk Kilidi Nasıl Açılır ve Kapanır? – Ekonomi

[ad_1]

Özellikle çocuklu evlerde çocukların güvenliğinin sağlanabilmesi için çamaşır makinelerinde özel güvenlik teknolojilerine yer verilmektedir. Modern toplum yaşantısında pek çok üründe mevcut olduğu gibi çamaşır makinelerinde de çocuk kilidi bulunmaktadır. Makinenin kullanımı sırasında isteğe göre çocuk kilidi devreye alınıp, devreden çıkartılabilmektedir. Bu şekilde çocukların çamaşır makinesini kurcalamasından dolayı hem kendi güvenliklerini hem de cihaz güvenliğini riske etmemeleri sağlanabilmektedir. Çamaşır makinesinin çocuk kilidinin kullanımı ve genel kullanım sorunlarıyla ilgili er konuda Çekmeköy Arçelik Servisi uzman teknikerleri yardımcı olmaktadır.

Çamaşır Makinesi Çocuk Kilidi Açma ve Kapama Yöntemi
Eski ve yeni tüm çamaşır makinesi modellerinde çocuk kilidi özelliği bulunmaktadır. Ancak birbirilerinden farklı şekillerde çocuk kilidi devreye alınarak, devreden çıkartılabilmektedir. Bununla birlikte çamaşır makinesinin marka ve modeline göre de çocuk kilidi özelliğinin açılıp, kapatılması işlemleri de farklılık gösterebilmektedir. Göztepe Arçelik Servisi teknikerlerimiz, Arçelik markalı çamaşır makinesi modellerindeki çocuk kilidi fonksiyonu açma işlemine ilişkin yönergelerde bulunmaktadır. Bu doğrultuda makinede bulunan başlat tuşuna  5 saniye kadar basılı tutulması gerekmektedir. Bu sayede çamaşır makinesi çocuk kilidi aktif hale getirilebilmektedir.

Çamaşır makinesinde çocuk kilidinin devreye alınması gösterge panelinden takip edilebilmektedir. Ancak yine makine marka ve modeline göre gösterge ekranında çocuk kilidinin devrede olduğu farklı şekillerde gösterilmektedir. Bu kapsamda çamaşır makinelerinde devrede olan çocuk kilidi anahtar simgesi ya da CL sembolü ile gözlemlenebilmektedir. Çamaşır makinesi çocuk kilidi kapatma işlemi içinde aynı şekilde başlat tuşuna 5 saniye kadar basılı tutarak gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde çamaşır makinesi çocuk kilidi devreden çıkacak ve gösterge panelindeki çocuk kilidi simge veya sembolü de gidecektir. Bu şekilde çocuk kilidinin kapanıp, kapanmadığını kolay bir şekilde anlaşılabilmektedir. Herhangi bir kullanım sorununun söz konusu olması durumunda ise profesyonel Sultanbeyli Arçelik Servisi hizmetlerinden destek alınması önemlidir. Özellikle elektrik akımı sorunları ya da çocuk güvenliği problemleri yaşamamak adına herhangi bir sorun gözlemlendiğinde mutlaka ciddiye alınmalıdır.

[ad_2]

Afyon Kent Haber

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde Tabela Değişikliği Talebi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde Tabela Değişikliği Talebi

Nisan 23, 2024, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde Tabela Değişikliği Talebi için yorumlar kapalı
Minderin Sultanları Yine Madalya Yağdırdı

Minderin Sultanları Yine Madalya Yağdırdı

Nisan 23, 2024, Minderin Sultanları Yine Madalya Yağdırdı için yorumlar kapalı
Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor!

Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor!

Nisan 23, 2024, Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor! için yorumlar kapalı
Afyonlu Sporcu Muay Thai Türkiye Şampiyonu!

Afyonlu Sporcu Muay Thai Türkiye Şampiyonu!

Nisan 23, 2024, Afyonlu Sporcu Muay Thai Türkiye Şampiyonu! için yorumlar kapalı
Gün FM’den 23 Nisan Özel Programı

Gün FM’den 23 Nisan Özel Programı

Nisan 23, 2024, Gün FM’den 23 Nisan Özel Programı için yorumlar kapalı