• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Basur Ameliyatı Zor Mu?

Basur Ameliyatı Zor Mu?

Basur olan kişilerin aklındaki ilk soru basur ameliyatının zorluğudur. Basur ameliyatı en zor ameliyatlardan bir tanesidir. Ameliyat zor ve uzun geçtiği gibi aynı zamanda ameliyat sonrası da kişilerin belli bir süre dinlenmesi ve hareket kısıtlılığı gibi durumlar söz konusu. Bu sebeple kişiler basura yakalandıkları vakit basurdan çok ameliyattan çekiniyorlar.

Teknoloji ve dolayısıyla tıp sektörünün gelişimiyle birlikte bu tür durumlar korkulacak durumlar olmaktan çıkmış durumda. Çünkü kişiler artık ameliyatsız bir şekilde tedavi oluyorlar. Hem tedavi süresi 10-15 dakika gibi kısa süreler olduğu gibi tedavi sonrasında da herhangi bir şekilde hastane yatışı da gerekmiyor. Bu sebeple basur olan kişiler bu durumu ertelemeden tedavi olmalıdır.

 

Ameliyatsız Basur Tedavisi Yöntemleri

Birçok hastalıkta yavaş yavaş ameliyat olmak zorunluluk halinden çıkmışken bunlardan bir tanesi de basurdur. Ameliyatsız basur tedavisi için birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Doktorlar basurun evresi gibi durumlara bakarak bu yöntemlerden en uygun olanını seçerler.

Bunlardan bir tanesi de neolaser ile basur tedavisidir. Bu yöntem ince bir prob yardımıyla basurun oluştuğu bölgeye ısı verilmesi yöntemidir. Bu yöntem sayesinde basur bir daha tekrarlamayacaktır. Bir diğer yöntem de lokal anestezi uygulanarak yapılan lazer tedavisidir. Lazer tedavisi oldukça kısa sürer ve makat bölgesine ısı verilmediği için çürüme gibi durumlar söz konusu olmayacaktır. Bu yöntemlerin dışında lastikle boğma yöntemi de bulunmaktadır. Lastikle boğma yöntemi tek başına kullanıldığı gibi lazer yöntemiyle beraber de kullanılabilir ve bu yöntemler kişinin hastane yatışını gerektirmeden muayenede tedavi olmalarına olanak sağlar.

 

Climed ve Hizmetleri

Climed 2002 yılından beri hizmet veren sağlık için her şey sloganıyla bugünlere kadar gelmiş bir kuruluştur. İnsanların vakti kıymetlidir ve Climed de bunun farkında olduğu için özellikle ameliyat gerektirmeyen hastalıkları kısa süreli tedavilerle çözüme kavuşturmak amacındadır. Aynı zamanda hastalarına vermiş olduğu kıymeti ücretsiz muayene ve ücretsiz VIP taşımacılık hizmetiyle göstermektedir. Bu tür avantajlarından dolayı Climed İstanbul’un birçok farklı noktasında hizmet vermesine rağmen Türkiye’nin birçok farklı noktasında hastaların tercihi Climed olmaktadır

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Afyon’da Gerçekleşen Uluslararası Kültür Buluşması

Afyon’da Gerçekleşen Uluslararası Kültür Buluşması

Nisan 19, 2024, Afyon’da Gerçekleşen Uluslararası Kültür Buluşması için yorumlar kapalı
Çayırbağ Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

Çayırbağ Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

Nisan 19, 2024, Çayırbağ Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı Bölge Şampiyonu Oldu için yorumlar kapalı
Bocce Müsabakalarında Şampiyonlar Belli Oldu

Bocce Müsabakalarında Şampiyonlar Belli Oldu

Nisan 19, 2024, Bocce Müsabakalarında Şampiyonlar Belli Oldu için yorumlar kapalı
Tarımsal Fiyat Endeksi Şubat Ayında Yükseldi!

Tarımsal Fiyat Endeksi Şubat Ayında Yükseldi!

Nisan 19, 2024, Tarımsal Fiyat Endeksi Şubat Ayında Yükseldi! için yorumlar kapalı
Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail-İran Gerilimine İlişkin Uyarı!

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail-İran Gerilimine İlişkin Uyarı!

Nisan 19, 2024, Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail-İran Gerilimine İlişkin Uyarı! için yorumlar kapalı