• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Başkan Zeybek ilçelere çıkarma yaptı

Başkan Zeybek ilçelere çıkarma yaptı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar ilçelerinde bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Melih Ak, Eren Alan, Gazi Aydın ve Kadir Atalay ile birlikte Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar ilçelerini ziyaret eden Başkanımız Zeybek, ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

DAZKIRI

İlk ziyaretini Kökboyalı halılarıyla meşhur Dazkırı ilçesine gerçekleştiren Zeybek Başkan, AK Parti ilçe Başkanı Ramazan Bayazit ve teşkilat mensuplarıyla buluştu. Başkan Zeybek, parti binasında teşkilat mensuplarına 2023 yılı seçimlerinin öneminden bahsederek, Bayazit ve ekibine her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Dazkırı temaslarını Belediye Başkanı İsmail Taylan’ı ziyaret ederek noktalayan Başkan Zeybek, Taylan’a da çalışmalarında başarı diledi.

BAŞMAKÇI

Yumurta üretiminde önemli bir pay sahibi olan ve Flamingo Kuş sürülerinin boy gösterdiği Başmakçı ilçesine giden Başkan Zeybek, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Ramazan Kök ve teşkilat mensuplarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan, ilçe Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’yü de ziyaret etti. İlçe başkanlığında partililerle kucaklaşan Zeybek Başkan, teşkilatın öneminden bahsetti. Belediye Başkanı Gönüllü ile de Devlet Bahçeli Parkında bir araya gelen Başkan Zeybek, çalışmalarında Gönüllü’ye başarılar diledi.

EVCİLER

İlçe ziyaret durağının bir sonraki noktası ise Afyonkarahisar’ın şirin ilçelerinden Evciler oldu. Başkan Zeybek, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti İlçe Başkanı Şener Çalışan, Belediye Başkanı Ali Dede Savaş ve partililerle buluştu. Başkan, ilçedeki esnaflara da hayırlı işler dileyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

DİNAR

Ziyaretlerini Dinar ilçesi ile sürdüren Zeybek Başkan geçtiğimiz ay AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Av. İbrahim Özgül ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı. Parti binası önünde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Zeybek, ilçe Başkanı Özgül ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Başkan Mehmet Zeybek’in, ilçe ziyaretleri Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ile buluşması ile noktalandı. Başkan Sarı’dan çalışmalarını dinledi, Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğunun mesajını verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

4 ilçeyi ziyaret ettiklerini ve ziyaretlerin verimli geçtiğini vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek açıklamasında; “İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz Melih Ak, Eren Alan, Gazi Aydın, Kadir Atalay ve Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ile birlikte Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar ilçelerimizdeki AK Parti Teşkilatlarını ve Belediye Başkanlarını ziyaret ettik, Teşkilatlarımızla kucaklaştık. Yeni göreve başlayan ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Özellikle yapılacak olan seçimlerin ülkemiz acısından öneminden bahsettik. Teşkilatlarımızın ilk günkü gibi seçimlere hazır olduğunu gördük. Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerden zaferle çıkacağımızı ifade ettik. Afyonkarahisar önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacak.”

“BİZLERE GÖNÜL KAPILARINI AÇTILAR”

“Ayrıca ilçe Belediye Başkanlarımız İsmail Taylan, Ayhan Gönüllü, Ali Dede Savaş ve Nihat Sarı’yı da ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. İlçelerimizdeki esnaflarımız ve vatandaşlarımızla kucaklaştık. Şehit ve Gazi Derneğimiz ve Muharip Gaziler Derneğimizi de ziyaret etme fırsatı bulduk. İlçe ziyaretlerimiz oldukça verimliydi. Ev sahipliği yapan bizlere gönül kapılarını açan başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Karataş: Her Mahalleye Kreş Açacağız

Karataş: Her Mahalleye Kreş Açacağız

Mart 29, 2024, Karataş: Her Mahalleye Kreş Açacağız için yorumlar kapalı
Bakan Kaçır: Afyonkarahisarlı esnaflarımızın her daim destekçisiyiz

Bakan Kaçır: Afyonkarahisarlı esnaflarımızın her daim destekçisiyiz

Mart 29, 2024, Bakan Kaçır: Afyonkarahisarlı esnaflarımızın her daim destekçisiyiz için yorumlar kapalı
Alper Yağcı’dan Özel Hastanelere Destek Sözü

Alper Yağcı’dan Özel Hastanelere Destek Sözü

Mart 29, 2024, Alper Yağcı’dan Özel Hastanelere Destek Sözü için yorumlar kapalı
Özhaseki ‘den Kentsel Yenileme Sözü

Özhaseki ‘den Kentsel Yenileme Sözü

Mart 29, 2024, Özhaseki ‘den Kentsel Yenileme Sözü için yorumlar kapalı
AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı

Mart 29, 2024, AK Parti milletvekilleri duyurdu; FTR hastanesinin ihalesi yapıldı için yorumlar kapalı