• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Armoni Fm, Darbe girişiminin 4.yılında yine yayındaydı !! – GÜNDEM

Armoni Fm, Darbe girişiminin 4.yılında yine yayındaydı !! – GÜNDEM

[ad_1]

16 Temmuz 2020 – 11:31 – Güncelleme: 16 Temmuz 2020 – 11:35

15 Temmuz 2016 tarihinde TSK içindeki bir grup asker tarafından yapılmak istenen hain darbe girişiminin yapıldığı gecede Afyonkarahisar’ın en çok dinlenen Radyo İstasyonu Armoni FM yönetim kurulu başkanı Yüksel Elçi, Usta Gazeteci Arif Yağcı ve Afyon Kent Haber yöneticisi Mustafa Şengül ile birlikte bundan 4 yıl önce başarılı ve örnek bir sınav vermişti. Sabaha kadar süren Canlı Yayın Radyo 03 frekanslarından da ortak yayın yapılmak suretiyle verilmişti. Darbe gecesi yapılan bu yayın Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım tarafından da ödüllendirilmişti.
 
Darbe girişiminin yapıldığı gece, Armoni Fm ve Radyo 03 ortak yayınla yapılan hainliği ve milletin tepkisini gün boyu saatlerce canlı olarak yayınlamış ve darbe girişimin ilk ortaya çıktığı gece saat 23:00 sıralarında başlayan canlı yayın sabahın aydınlanmasına kadar sürmüştü
 
TARİH 15 TEMMUZ 2020, ARMONİ FM YİNE GÖREVİNİN BAŞINDAYDI
 
Tarihler 15 Temmuz 2020 yılını gösterdiğinde yine Armoni Fm Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Elçi ve Afyon Kent Haber yöneticisi Mustafa ŞENGÜL saatler 19:30 ‘da yeniden  yayındaydı. Afyonkarahisar Zafer Meydanında Saat 20:00’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı başlarken Armoni Fm’de yine stüdyolarından yaptığı yayın ile bir kez daha halkın takdir topladı. Yüksel Elçi moderatörlüğünde ve Ana kumanda masasın da Afyon Kent Haber yöneticisi Mustafa Şengül tarafından yayınlanan proğram gece saat 23.00’e kadar sürdü. Darbe gecesi günü Canlı yayına katılan siyasiler yine Canlı yayına konuk olarak alındı ve o gün yaşananları tekrar anlattılar.
 
ARMONİ FM YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÜKSEL ELÇİ ;

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamını, Meclisini, İstihbarat teşkilatını, Emniyet ve Silahlı Kuvvetlerini, Başbakanlık makamını teslim almayı amaçlayan ve bunun için devlet kurumlarını ve milleti bombalamaktan çekinmeyen bir yapı ile karşı karşıya kaldık. Binlerce yıldır yaşadığımız bu coğrafyada nice savaşlar, nice afetler, nice yıkımlar yaşadık ve her seferinde vatanımıza sahip çıktık. Huzurla yaşadığımız ülkemizde 15 Temmuz 2016 gecesi hiç beklemediğimiz bir anda FETÖ’nün hain saldırısına maruz kaldık.Milletimiz, 15 Temmuz’da da bu ülkeyi bölmek isteyen saldırganlara karşı Çanakkale’de, Dumlupınar’da verdiği cevabın aynısıyla cevap vermiştir ifadelerine yer verdi.
 
AFYON KENT HABER YÖNETİCİSİ MUSTAFA ŞENGÜL ;

Aradan 4 yıl geçti. Darbe kalkışması gecesi bizler yine buradaydık. Türkiye’yi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanarak, 15 Temmuz gecesi harekete geçen hainler, ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır. Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılması ile Türkiye, devletiyle milletiyle artık, 15 Temmuz öncesinden çok daha fazla güçlüdür.15 Temmuz gecesinde bir toprak nasıl vatan olur, nasıl vatan kalır sorularının yanıtlarını aziz şehitlerimiz, gazilerimiz bir kere daha gösterdiler bize. Demokrasi gecesinde hayatını kaybeden şehitlerimizin Ruhları şad olsun. Buradan tekrar 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor ve minnetle gazilerimize teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdi.
 
24.DÖNEM AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ HALİL ÜRÜN KONUK OLARAK KATILDI
 
Darbe girişimi günü canlı olarak Armoni Fm stüdyosundan dücenlenen proğrama konuk olarak katılan 24.Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Av.Halil Ürün darbe girişiminin 4.yılında düzenlenen yayında yine stüdyoya gelerek proğramdaki yerini aldı. Av.Halil Ürün Türkiye’yi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanarak 15 Temmuz gecesi harekete geçen hainler, ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır. Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla, Türkiye, devletiyle milletiyle artık, 15 Temmuz öncesinden çok daha fazla güçlüdür ifadelerine yer verdi. Av. Halil Ürün proğram sonuna kadar yayında kalarak Canlı yayınlara da eşlik etti
 
CANLI TELEFON BAĞLANTISI İLE CANLI YAYINA KATILDILAR
 
Canlı yayınlar başladığında ilk olarak Kaya Medya Grubu Yöneticisi aynı zamanda Radyo Lojik ve Radyo 03 yöneticisi Kadir KAYIŞCI telefon bağlantısı ile katıldı. Kayışcı, FETÖ’nün hain darbe teşebbüsü sadece devlete değil, bizim irademize de yapılmıştı. Bu darbe girişimi bizim temel hak ve özgürlüklerimizi ve bizi biz yapan değerleri elimizden almayı amaçlayan bir girişimdi. Demokrasimize, devlet kurumlarımıza, devlet büyüklerimize, bayrağımıza, ezanımıza, hak ve özgürlüklerimize karşı yürütülen bu alçak girişim, milletimizin kahramanca savunması ile püskürtüldü. Milletimiz hem devletini, hem de demokrasisini korumayı bir görev bildi. Canı pahasına darbecilerin silahlarına engel olarak devletini, iradesini ve demokrasisini kurtardı ifadelerine yer verdi.
 
CANLI BAĞLANTILAR ARKA ARKAYA GELDİ
 
Devam eden Canlı bağlantılara AK Parti Milletvekillerinden Av.İbrahim Yurdunuseven , Dönemin Afyonkarihisar Belediye Başkanı ve şimdiki Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Av.Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Eski Milletvekili adayı Cengiz SAĞLAM, Afyonkarahisar Baro Başkanı Av.Turgay Şahin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu, Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Gazeteci Mehmet Abdioğlu , Araştırmacı – Gazeteci Arif Yağcı, ve yine Afyonkarahisar’ın tanınmış gazetecilerinden usta kalem Saadettin Ulusoy canlı olarak programa katıldılar.
 
ABDİĞLU ZAFER MEYDANIN’DAN PROĞRAMI AKTARDI
 
Usta Gazeteci Mehmet Abdioğlu Zafer Meydanı’nda saat 20:00’de Mehter Takımının Gösterileriyle gecenin başladığını ve gecenin Kur’an- Kerim Tilavetinin okunmasıyla devam ettiğini duyurdu.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gecede 15 Temmuz ile ilgili müzik, video, belgesel gösterilerinin yaplıdığını aktardı. Abdioğlu Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasınında sinevizyon aracılığı ile Afyonkarahisar’lı vatandaşlara canlı olarak aktarıldığını belirtti.
 
Program darbe gecesinin 4.yılında yine Afyon’da büyük bir ilgiyle dinlendi.

[ad_2]

Afyon Kent Haber

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Talimatı ile Görevden Alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Talimatı ile Görevden Alındı

Nisan 20, 2024, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Talimatı ile Görevden Alındı için yorumlar kapalı
ATSO Heyeti, Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nı Ziyaret Etti

ATSO Heyeti, Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nı Ziyaret Etti

Nisan 20, 2024, ATSO Heyeti, Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nı Ziyaret Etti için yorumlar kapalı
Afyonkarahisar Valiliği Uyardı: Fırtınaya Dikkat!

Afyonkarahisar Valiliği Uyardı: Fırtınaya Dikkat!

Nisan 20, 2024, Afyonkarahisar Valiliği Uyardı: Fırtınaya Dikkat! için yorumlar kapalı
Taşoluk’un Yıldız Futbolcuları Türkiye Finallerinde

Taşoluk’un Yıldız Futbolcuları Türkiye Finallerinde

Nisan 20, 2024, Taşoluk’un Yıldız Futbolcuları Türkiye Finallerinde için yorumlar kapalı
Bakan Uraloğlu, Bayat-1 Tüneli ve V01 Viyadüğü Çalışmalarını İnceledi

Bakan Uraloğlu, Bayat-1 Tüneli ve V01 Viyadüğü Çalışmalarını İnceledi

Nisan 20, 2024, Bakan Uraloğlu, Bayat-1 Tüneli ve V01 Viyadüğü Çalışmalarını İnceledi için yorumlar kapalı