• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İLKLERİN GECESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA YAPILDI

İLKLERİN GECESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA YAPILDI

 

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının himayesinde, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD)  ev sahipliğinde düzenlenen “ENGELSİZ ÖDÜL TÖRENİ” Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Türkiye’de ilk kez “engelli sporculara” yönelik düzenlenen ödül gecesinde 10 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Geceye spor camiası ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 

 

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin SARAN’ın desteği ile S Sport’tan canlı yayınlanan törenin açılış konuşmasını yapan TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, organizasyonun önemine dikkat çekti.

TSYD Ailesi olarak böyle bir geceye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Tongsir, şunları söyledi.

 

“Türkiye’de ilk kez düzenlenen böylesine özel bir geceye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Yola çıkarken kendimize ‘Spordan da Öte’ sloganını seçtik. Bu sadece spor değil, bir azim, bir inanç, bir sabır…  TSYD olarak mücadele eden, ter döken, ülkesine madalya getirmek için canını dişine takan insanların engelli olduğuna inanmıyoruz. Bugün düğmeye bastık. Bu ilkti, bundan sonra  geleneksel olarak her yıl düzenleyeceğiz. Bu ödül töreni her yıl yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile başta Petrol Ofisi ve Saran Grubu’na ve tüm sponsorlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

 

Törenin ana sponsoru Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet ABBASOĞLU ile CMO’su Sinan Seha TÜRKSEVEN, Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla BENLİ, Hummel Türkiye ve Güney Bölgesi CFO’su Kerim Kıvanç AKSOY, Dalkılıç Spor Genel Direktörü Cihan AÇIKGÖZ,  AVEC Genel Müdürü Çağrı ÖZTAŞ, Radisson Otel Grup Türkiye Oteller Pazarlama Direktörü Yeşim DOĞUKAN ve Aslı BORAKAN, FONEX Kurumsal İletişim Başkanı Kadir BIYIKLI, Fırat Life Style (Nature Vadi) Yönetim Kurulu Üyesi  Bekir FIRAT, VESTEL Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Duygu BADEM, Medicana İcra Kurulu Üyesi Oğuzhan CÜCÜ ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat AKSU, törende konuşma yaparak ödülleri takdim ettiler.

 

Törene ayrıca  TFF Onursal Başkanı Şenez ERZİK, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU, Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Metin ÖZTÜRK, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol AYDIN, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim VURAL ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ da katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde Tabela Değişikliği Talebi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde Tabela Değişikliği Talebi

Nisan 23, 2024, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde Tabela Değişikliği Talebi için yorumlar kapalı
Minderin Sultanları Yine Madalya Yağdırdı

Minderin Sultanları Yine Madalya Yağdırdı

Nisan 23, 2024, Minderin Sultanları Yine Madalya Yağdırdı için yorumlar kapalı
Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor!

Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor!

Nisan 23, 2024, Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor! için yorumlar kapalı
Afyonlu Sporcu Muay Thai Türkiye Şampiyonu!

Afyonlu Sporcu Muay Thai Türkiye Şampiyonu!

Nisan 23, 2024, Afyonlu Sporcu Muay Thai Türkiye Şampiyonu! için yorumlar kapalı
Gün FM’den 23 Nisan Özel Programı

Gün FM’den 23 Nisan Özel Programı

Nisan 23, 2024, Gün FM’den 23 Nisan Özel Programı için yorumlar kapalı