• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Afyonkarahisar’da Çürümüş Erkek Cesedi bulundu

Afyonkarahisar’da Çürümüş Erkek Cesedi bulundu

112 acil çağrı ihbar hattına gelen bir ihbarda; Afyonkarahisar – Ankara yolu İscehisar Kırkinler mevkiinde çalıların arasında bir adet ölü şahıs olduğu ihbar edilmiştir. Durum İscehisar Cumhuriyet Savcılığına derhal bildirilerek gerekli araştırmaya başlanmış, olay yerinde (15-20) günlük olduğu değerlendirilen, tahminen (35-40) yaşlarında bir adet kimliği belirsiz çürümüş erkek cesedi bulunmuştur. Cesedin bulunduğu magazin haberleri hali ile başını koyduğu yastığın yanında bir adet (7,65) mm. çapında boş kovan bulunmuştur. Şahsın üzerinde kimliğini tespite yarar herhangi bir belge bulunamamıştır. Yapılan otopsi sonucunda cesedin başında bir adet mermi giriş çıkış deliği tespit edilmiştir. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince olaya müdahil edilmiş ve gerekli araştırmalara başlanılmıştır. Tüm yurtta eşkâle uygun kayıp şahıslar araştırılmış, sistemden kayıtlar incelenmiş ve yol güzergâhında muhtemel araç geçişleri ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları incelenmiştir.


 


Yapılan araştırmalarda Samsun’da eşkâle uygun bir kayıp şahsın tespit edilmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığınca ekip görevlendirilerek Samsun/Canik İlçe J.K.lığına gidilmesi sağlanmış, kayıp şahsın Sedat AKER isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Şahsın ailesi ve yakınları ile 20.08.2019 günü yapılan görüşmede bulunan ceset ve üzerindeki tarife yarayan giysi ve belirli özelliklerin maktule ait olduğu belirtilerek, maktulün kimliği tespit edilmiştir. Durum Cumhuriyet Savcısına bildirilerek ilgili şahıslar soruşturma kapsamında İscehisar İlçesine getirilmiştir. Yapılan istihbarı çalışmalarda ve alınan ifadelerde söz konusu maktulün İzmir ilinde inşaat işçisi olarak çalıştığı, 07 08.2019 günü bayram dolayısıyla bacanağı İ.G. ve yeğeni S.G. ile S.G.’ ye ait  (22 LR 463 ) plakalı Renault Europa marka araç ile İzmir İlinde Samsun İline çıkış yaptıkları tespit edilmiştir. Maktulün eşi olan A.A.’nın alınan şüpheli ifadesinde, İ.G. ve S.G.’nin kendisine maktul Sedat AKER’in bayramda gelip gelmeyeceğini sorduğunu kendilerinin gidip İzmir İlinde Sedat AKER‘i alacaklarını ve kendisini yok edeceklerini, bir daha köye gelemeyeceğini beyan ettiklerini, 08.08.2019 günüde İ.G. ve S.G.’nin kendisini telefonla aradığını iş bitti kimseye bir şey deme soran olursa biz İzmir’ e gitmedik şeklinde konuşmalar yaptıklarını Eşi Sedat AKER‘i İ.G. ve S.G.’nin öldürdüğünü itiraf etmiştir. Soruşturma kapsamında maktulün eşi A.A. tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.


 


İ.G. ve S.G. isimli şüphelilerin yakalanmaları çalışmaları devam ederken 22.08.2019 günü yapılan çalışmalarda HTS kayıtları ve PTS incelemeleri soncunda söz konusu şüpheliler İ.G. ve S.G. yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar Samsun İlinden İscehisar ilçesine getirilmiş ve şüpheli şahısların savcılıkta ifadeleri alınmalarına müteakip İ.G. ve S.G. tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı cezaevine teslim edilmiştir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi

AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi

Nisan 18, 2024, AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi için yorumlar kapalı
Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu

Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu

Nisan 18, 2024, Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu için yorumlar kapalı
Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur

Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur

Nisan 18, 2024, Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur için yorumlar kapalı
Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı

Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı

Nisan 18, 2024, Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı için yorumlar kapalı
Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız

Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız

Nisan 18, 2024, Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız için yorumlar kapalı