• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Afyon Ülkem Partisi Basın Açıklaması yaptı !!

Afyon Ülkem Partisi Basın Açıklaması yaptı !!

İl başkanı Kadir UYSAL Misafir konuk olarak Utef Afyonkarahisar il başkanı Yıldız DEĞER Merkez ilçe başkanı Mehmet Yapar il başkan yardımcısı Zeki ILDIZ il başkan yardımcısı Erol Dinç il başkan yardımcısı gençlik kolları başkanı Kadir BEDER Moderator [ sunucu ] İsteniş Hakan TÜPLEK  Yerel ve yurttan değerlendirmeler yapıldı


 


Başkan Uysal” Basın açıklamasında Herkesi saygı ve sevgiyle selamlarız şehadetlerini duyduğumuz Bingöl de ast. Halil Ulaş Yıldırım a ESMA ÇEVİK dinar ilçemizin haydarlı nüfusuna kayıtlı Ramazan Çevik in eşidir. aynı olayda şehit olan Kemal SAYAR a Allah tan rahmet yüce Türk milletine sabır ve başsağlığı dileriz. insan hakları yılı olması dolayısı ile insan hakları tüm insanların sahip olduğu haktır insan hakları ırk millet etnik köken din dil ve cinsiyet ayırımı gözetmeden tüm insanların yararlanabileceği haktır dedi. belediyenin yeniden çöp konteynırlarına değinen başkan Uysal 2000 yılında belediyenin çöp poşet uygulamasının olduğunu Afyonkarahisar halkı artık saatinde çöp poşeti bırakma işini öğrendikten sonra şimdi insanımıza çöp konteynırları buldurmaya çalışılmak olacaktır bizler diyoruz sağlıklı yasam poşet işine devam edin. UTEF il başkanı YILDIZ DEĞER kendisine bu davet üzerine geldiğini çok memnun olduğuna ve kendisinin il başkanlığı yaptığı yerin adresini vererek imkan sahiplerinin imkansız olanlara yardımlarını beklediklerini kaydetti.merkez ilçe başkanı Mehmet Yapar da en kısa zaman da kendilerinin merkez ilçe seçimini yapacaklarını kaydetti.


 


İl Başkan yardımcısı Zeki ILDIZ da artık partiden istifa edenlerin devlete ve partilerine dedikodu ettiklerinden halkın artık televizyon izlemekten bıktığını kaydetti.gençlik kolları başkanı Kadir BEDER ise genç bir başkan olarak herkesi parti binasına davet etti .il başkanı UYSAL da partiden istifa etmiş bulunan kişiler artık televizyonlarda çıkıp bir birlerine sen bunu yaptın sen sunu yaptın demeleri birbirlerinin açıklarının artık ileride adli merciler bakacağına inandığını ve yeniden parti kuracak olan Eski başbakan Davutoğluna bu halk nasıl güvenecek dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi

AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi

Nisan 18, 2024, AK Parti Milletvekilleri Belediye Başkanı Köksal’ın İddialarına Yanıt Verdi için yorumlar kapalı
Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu

Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu

Nisan 18, 2024, Arabuluculuk Sistemi ve KEP Kullanımıyla Kira Anlaşmazlıklarına Çözüm Yolu için yorumlar kapalı
Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur

Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur

Nisan 18, 2024, Olgun: Seçim Öncesi Dur Seçim Sonrası Vur için yorumlar kapalı
Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı

Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı

Nisan 18, 2024, Okul Sporları Kano Yarışmaları Tamamlandı için yorumlar kapalı
Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız

Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız

Nisan 18, 2024, Başkan Burcu Köksal: Gece Gündüz Demeden Çalışacağız için yorumlar kapalı