• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Afyon Cansuyu istişare toplantısı gerçekleştirdi

Afyon Cansuyu istişare toplantısı gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilciliği, Genel Merkezden gelen, Genel Başkan Yardımcısı Murtaza Özkanlı ve Genel Muhasip Cemalattin Lafçı ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.


 


 İstişarede Cansuyu Derneğinin genel anlamda çalışması hususunda ve yapılan işlerle ilgili konularda bilgiler paylaşıldı.Karşılıklı olarak, görüş alışverişi, istişare ve taleplerin dile getirildiği toplantı da çok sayıda konu masaya yatırıldı.Toplantıda yeni projeler ve yeni adımlarla ilgili konular da görüşüldü.


 


Derneğin  genel anlamda bir köprü vazifesi olarak görev üstlendiği, hem alan elin, hem de veren  elin hayır duasının alındığını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Murtaza Özkanlı,yapılan işin hayır anlamında son derece önemli olduğunu ifade etti. Yurt dışında toplamda 70 ülkede faaliyetler yürütüklerini ve aynı zamanda, Ülkenin seksen bir ilinde var olduklarını ifadelendiren Özkanlı, toplamda yirmibeş kalemde derneğin yardım faaliyeti olduğunu ifade etti.


 


Bunların en başında ise, yurt dışı çalışmaları arasında yer alan ve diğer açıdanda aynı zamanda Yurt içinde de bu faaliyetlerin başında su, kuyularının açılması, kurban kesim faaliyetleri, gıda, giyim, nakdi yardım, ramazan paketleri, evlendirme yardımları, eşya yardımları, kırtasiye yardımları, burs ve youtube magazin doğal afetler  gibi önemli konuların yardımlaşma konusunda en başında yer aldıklarını iafede etti.


 


Derneğin genellikle faaliyetlerini yürüten üyelerinin, gönüllülük esasına dayalı olarak iş yaptığını ve yardımda bulunduklarını ifade eden  Özkanlı, derneğin 2005 yılında kurulduğunu ve o yıldan bu zamana kadar çok sayıda güzel hizmetleri başardıklarını,  bu başarının ise ardında Cansuyu gönüllülerinin olduğunu ve onlara canı gönülden teşekkür ettiğini ifadelendirdi.


 


Yapılan istişare toplantısı yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Toplantıya Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir’in yanı sıra, derneğin yürütme kurulu üyeleri ve çok sayıda gönüllü  katıldı


Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde Tabela Değişikliği Talebi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde Tabela Değişikliği Talebi

Nisan 23, 2024, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde Tabela Değişikliği Talebi için yorumlar kapalı
Minderin Sultanları Yine Madalya Yağdırdı

Minderin Sultanları Yine Madalya Yağdırdı

Nisan 23, 2024, Minderin Sultanları Yine Madalya Yağdırdı için yorumlar kapalı
Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor!

Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor!

Nisan 23, 2024, Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor! için yorumlar kapalı
Afyonlu Sporcu Muay Thai Türkiye Şampiyonu!

Afyonlu Sporcu Muay Thai Türkiye Şampiyonu!

Nisan 23, 2024, Afyonlu Sporcu Muay Thai Türkiye Şampiyonu! için yorumlar kapalı
Gün FM’den 23 Nisan Özel Programı

Gün FM’den 23 Nisan Özel Programı

Nisan 23, 2024, Gün FM’den 23 Nisan Özel Programı için yorumlar kapalı